CONFERÈNCIES

Després d’haver viscut diversos anys sota la terrible llosa de la por i l’ansietat, vaig decidir estudiar intel·ligència emocional, PNL, lideratge i coaching. Des del febrer del 2016 realitzo conferències i tallers en els que comparteixo amb el meu públic, tant allò que he anat aprenent a les aules com per experiència pròpia. Sempre m’agrada transmetre aquests coneixements des de l’alegria, la senzillesa i la il·lusió.

Qui soc?

Llicènciada en Educació infantil i titulada en coaching, PNL i mentoria emocional per l’”Emotional Mentoring Center LTD”. Professora de Mindfulness. Actualment estic cursant un màster en coaching i lideratge d’equip.

Soc conferenciant i formadora. Creadora del mètode ANIMI per al control de l’estrès i l’ansietat.

Actualment em dedico a la meva passió que és la de compartir (a través de conferències, tallers, llibres i xarxes socials) com vaig aconseguir trencar la gàbia de vidre que havia construït a base de pors, ansietat continuada i creences limitants per tornar a ser jo mateixa i aconseguir la meva llibertat personal.

Quan em demanen que digui dues paraules que em caracteritzin acostumo a dir: l’alegria i la perseverança.

Són dos aspectes molt importants de la meva vida.

Quina és la temàtica de les meves conferències?

1. Com gestionar l’ansietat.

Eines pràctiques per aplicar al nostre dia a dia que ens permetran fer front a l’ansietat i tenir una vida plena.

Treballar per alliberar-nos de l’ansietat no és opcional, és quelcom imprescindible per poder viure.

2. Com recuperar l’alegria.

L’alegria és una de les nostres emocions bàsiques i una de les que aparquem amb massa facilitat. En aquesta conferència comparteixo com podem reconnectar amb la nostra alegria i recuperar, així, el nostre equilibri emocional.

3. Com desenvolupar una autoestima saludable.

Què penses i dius de tu? Com et relaciones amb tu? En aquesta conferència veurem com podem cuidar-nos i valorar-nos des de l’amor més sincer.

Descubrirem eines per poder cultivar una relació d’excel·lència amb nosaltres mateixes.

4. Mindfulness: què és i com es practica.

La pràctica del Mindfulness ens permet viure la vida en el moment present i, sobretot, ens obre les portes a l’autoconeixement, una cosa clau per poder viure millor, treballar de manera més productiva i actuar sense reaccionar impulsivament.


Motivació:

L’objectiu central de les meves conferències és el d’estimular a les persones assistents a que no es quedin només amb la informació de la conferència, sinó que posin en pràctica les eines i les claus que comparteixo en ella.

Faig conferències motivacionals des de fa deu anys, connectant amb la meva audiència de manera entusiasta i alegre.


A quin tipus de públic van dirigides les meves conferències?

Les meves conferències van dirigides a totes aquelles persones majors d’edat que desitgin millorar la seva vida.


Quin tipus de format tenen les meves conferències?

-Conferències.

-Xerrada /Diàleg.


En quins països faig les meves conferències?

En aquests moments estic impartint conferències presencials a Catalunya i a l’Estat Espanyol i en format digital per als països de Llatinoamèrica.


Per a més informació escriu-me un correu electrònic a: janet@janetrecasens.com o un missatge Whatsapp al número: 647104883.