SOBRE MI

A nivell oficial et comento que soc titulada en coaching, PNL i en intel·ligència emocional aplicada a l’empresa per l’“Emotional Mentoring Center LTD”, postgrau en Coaching, PNL i Lideratge d’Equipos, màster en PNL i Autoajut, professora de Mindfulness i llicenciada en Educació infantil.

Soc conferenciant i formadora. Creadora del mètode ANIMI per al control de l’estrès i l’ansietat.

Però, el que m’agradaria compartir amb tu és allò que m’ha portat a sentir la necessitat d’ajudar persones que pateixen ansietat i per això, t’explicaré un bocí de la meva història.

He viscut més de 40 anys sota la terrible llosa de la por.

Vaig créixer en una família que donava massa importància a allò que les altres persones pensessin o diguessin d’ella; el meu pare, amb el que em vaig poder reconciliar durant els darrers 20 anys de la seva vida, cridava molt i em tenia atemorida. Quan ell era a casa jo desitjava ser invisible.

Més endavant, a l’escola i posteriorment a la meva vida laboral, sempre vaig estar molt condicionada per aquesta por irracional que ja formava part de mi.

Vivia presonera dins d’una gàbia de vidre construïda per la por, la repressió i les creences limitants.

Tot allò que jo no feia per por, ho atribuïa a la repressió que havia viscut a casa meva des de sempre. Quan coincidia amb altres persones que feien allò que jo desitjava fer, però que no m’atrevia, sentia enveja, impotència, tristesa, ràbia… tota una sèrie d’emocions que es manifestaven de manera poc saludable.

El dia que vaig començar a trencar la meva limitant gàbia de vidre (invisible, però claustrofòbica) va ser un moment màgic que significà un renaixement per a mi.

La meva gàbia de vidre es trencà el dia que vaig descobrir que jo podia començar de nou si treballava en mi. I així ho vaig fer.

Al principi va ser molt dur. Jo desitjava tenir resultats immediats; però vaig descobrir que les coses no funcionaven així, que el resultat és fruit de la pràctica diària i de la perseverança.

Hi ha un dia, que jo anomeno “el dia del clic”, en el que te n’adones que t’estimes, et respectes i et perdones amb molta més facilitat que mai i que t’has tornat perseverant, i llavors la meravellosa aventura de la vida cobra un bonic i meravellós sentit.

SI TU TAMBÉ VOLS TRENCAR LA TEVA GÀBIA DE VIDRE, POSA’T EN CONTACTE AMB MI I EN PARLEM.

LA PRIMERA SESSIÓ ÉS GRATUÏTA. APROFITA-LA!

Demana la teva sessió gratis aquí