LLIBRES

Ho´oponopono a la biblioteca

Aquest llibre és com un viatge i en ell explorem què passa quan tenim sentiments de culpa, deixem que l’ego governi la nostra vida o no volem deixar anar persones, objectes o situacions viscudes; ens submergirem en donar-li la volta a tots aquests aferraments i aprendrem a anar vivint des de l’amor i la pau interior.

Al final del libre trobaràs una recopilació de contes i de pregaries de Ho’oponopono.

Escriure per reconstruir-te:

Descobreix el poder de les teves paraules.

El que tens davant és com una capsa màgica plena de sorpreses amb un final espectacular.

Tu ets la protagonista de l’acció. Entres a poc a poc, sense expectatives, assaborint cada instant, i seguint dolçament les pràctiques que proposa la Janet.

Aniràs obrint el teu cor, aniràs endinsant i connectaràs amb el “teu jo” més profund i afloraran milers d’emocions. Algunes les alliberaràs per sempre més, d’altres les cuidaràs i potenciaràs.

La Janet ens acompanya en aquest viatge de creixement personal d’una manera fàcil, clara, motivadora i amorosament propera, i amb uns recursos deliciosament preparats i pensats per a qui vulgui fer aquest gran pas endavant.

Vols conèixer-te bé, vols augmentar i cultivar l’autoestima? Sanejar possibles traumes, potenciar el perdó, tenir relacions sanes, viure en harmonia amb Amor, Alegria i sent feliç per tu mateix? Doncs passa… i deixa’t portar!

Gràcies, Janet.


Pròleg del llibre escrit per l’Adriana Lemos Deleón.

9 camins per transformar la teva vida.

Avançarem en el nostre camí de transformació seguint l’exemple de 9 extraordinàries dones.

Camí 1: Anna Mary Robertson. Qualsevol edat és bona per començar

Camí 2: Florence Ndagire: La barrera més gran és la que ens autoimposem.

Camí 3: Dialla Diarra. Treballar i guanyar diners empodera a les dones, però el més important és l’educació.

Camí 4. Georgina Beyer. El triomf de creure en tu.

Camí 5. Anita Roddik. Els fruits de la força de l’entusiasme.

Camí 6. Caroline Maher: Exemple de perseverança i de treball per assolir l’impossible

Camí 7. Bethany Hamilton. Gran exemple de superació personal i d’amor paternofilial.

Camí 8. Hélène Langevin-Joliot. Activisme per a la igualtat de drets de les persones.

Camí 9. Pilarín Bayés. L’art de saber envellir.

Al final de cada capítol trobaràs una història.

La brúixola del contacontes.

Guia pràctica per explicar contes amb èxit.

Col·lecció: Créixer. Editorial: PAMSA.

Els contes són una meravellosa eina de comunicació amb els nostres infants. També són una potent eina terapèutica que permet als més menuts identificar-se amb alguns personatges i amb l’emoció de la història, parlar d’allò que els hi passa. I també són màgics per a l’adult perquè les estones que passem explicant contes als infants, ens oblidem dels nostres mals de cap i ens obrim al món de la fantasia on tot és possible.

Auxili! Rebequeria a la vista.

Què fer abans, durant i després.

Col·lecció: Créixer. Editorial: PAMSA.

Ai, les rebequeries! Els adults ho passem molt malament quan els nostres infants fan una rebequeria, sobretot si aquesta és en públic o a en una celebració familiar; però el qui ho passa realment malament és l’infant. Què podem fer per anar-li ensenyant que explotar com un volcà no l’ajudarà a aconseguir allò que vol?En aquest llibre descobriràs eines per acompanyar els més menuts a utilitzar les seves emocions de manera intel·ligent.

El fantasma de la por.

Com ajudar els infants a superar les seves pors.

Col·lecció: Créixer. Editorial: PAMSA.

Què és la por? Per a què serveix? Com es va forjant la por en els infants? I, sobretot, com els podem ajudar a gestionar els seus temors?

Aquestes i altres preguntes tenen resposta dins les pàgines d’aquest llibre.

També hi ha jocs, contes i altres eines pràctiques per acompanyar les criatures a fer front a les pors que es van presentant a cada etapa del creixement.

Pensant en els adults que vulguin fer front a les seves pors no racionals, he dedicat el capítol “I tu, com t’ho manegues amb la por?”. Mitjançant exercicis pràctics que ajuden a superar els temors limitadors, es pot anar descobrint una altra cara de les situacions que fan por per anar-les desmantellant a poc a poc.

T’atreveixes a descobrir i a vèncer les teves pors no reals? És un pas important per poder acompanyar els infants a superar les seves.